Werewolf Vampire
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Werewolf Vampire

Rpg Forum

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Bonjour, Karin e aici!

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Adellaine de Rosseti

Adellaine de Rosseti

Numarul mesajelor : 70
Data de inscriere : 23/05/2009

Bonjour, Karin e aici! Empty
MesajSubiect: Bonjour, Karin e aici!   Bonjour, Karin e aici! EmptySam Mai 23, 2009 6:33 pm

ok, deci, fac o atentionare: imi place sa vorbesc in franceza, iar pe cine deranjeaza acest lucru imi spune si gata. Ma numesc Alexandra, prefer Karin sua Bonnie. Am 10 ani * mica rau,nu?* si imi place culoatrea roz, si argintiu si auriu. Imi place moda, sportul, imi plac dulciurile, forumurile rpg, animeurile, mangaurile, ficurile, sa scriu ficuri, sa desenez, animalele, povestile S.F., filmele, si zodia mea(LEU) Sunt din Bucuresti, dar rudele mele (jumatate din ele) sunt din Turcia. imi plac tarile din Asia.

Au revoir
Sus In jos
Denevill Seyko Miasuji
Admin
Denevill Seyko Miasuji

Numarul mesajelor : 15
Data de inscriere : 20/05/2009

Bonjour, Karin e aici! Empty
MesajSubiect: Re: Bonjour, Karin e aici!   Bonjour, Karin e aici! EmptySam Mai 23, 2009 9:17 pm

Bonjour Smile Si mie imi place sa vorbesc in franceza.Bine ai venit Smile.Postari placute.
Sus In jos
https://vampire-werewolf.forumgratuit.ro

Bonjour, Karin e aici!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Camera 321...numaratoarea sfarseste aici

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Werewolf Vampire :: Forum :: Welcome-
Mergi direct la: