Shin
Numarul mesajelor : 77 Data de inscriere : 27/05/2009
| Subiect: *sigh* Cred ca trebuie sa imi fac si prezentarea pan' la urma, ne? Mier Mai 27, 2009 11:15 pm | |
| Salut all. Sunt Xi..cele mai multe persoane ma cunosc ca: Alex, o fata baietoasa si dezordonata [cel putin, asa spune mama O.o]. Am multi prieteni, printre care se numara si Super-Poto-Portocala!! ^_^ Locuiesc in Anglia..unde sunt la liceu..chiar daca am 11 ani si sunt intr-a saptea. Ciudat, ne? Pai..ziceam sa ma las de forumuri, dar nu ma pot oprii, cine poate? Am un frate mai mic de 7 ani..il cheama Gabi..dar parca ar fi moartea T_T E ciudat, rasfatat si foarte, foarte sadic. Gata gata ca m'am saturat de scris [=))] Ja ne! | |
|
Clio Kimimure
Numarul mesajelor : 156 Data de inscriere : 22/05/2009 Varsta : 28 Localizare : Tu unde ai crede?In patul meu..admir tavanul
| Subiect: Re: *sigh* Cred ca trebuie sa imi fac si prezentarea pan' la urma, ne? Mier Mai 27, 2009 11:38 pm | |
| Alex!!!Cat ma bucur sa te "revad"...Happy posting..sper sa te distrezi..Altceva nu prea am de zis ca te cam stiu eu pe tine. | |
|
Shin
Numarul mesajelor : 77 Data de inscriere : 27/05/2009
| Subiect: Re: *sigh* Cred ca trebuie sa imi fac si prezentarea pan' la urma, ne? Mier Mai 27, 2009 11:44 pm | |
| Super-Poto!!! Si eu ma bucur sa te "revad" Mersi mult de intampinare si ne intalnim in RPG!! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: *sigh* Cred ca trebuie sa imi fac si prezentarea pan' la urma, ne? | |
| |
|