`Ello. Ma bucur sa va cunosc! Deci , sa incepem ^^ :
Numele meu este foarte neinteresant , prefer sa mi se zica Topaz , sau Topy-chan [care vine de la nickul meu ] . Varsta mea ... nu conteaza nici asta xD.
Hobbyuri : sa lenevesc , sa pierd vremea pe forumuri , sa ascult muzica , sa vizionez animeuri si uneori sa citesc manga .
Sunt o mare fana a animeurile , preferatele mele fiind : Kaleido Star , Bleach , FMA , Naruto , Death Note , Fruits Basket , Vampire Knight , Spiral , Slayers , InuYasha , The Melancoly of Suzumiya Haruhi , Hell Girl , Povesti cu fantome si multe altele .
In general ascult rock , formatile mele favorite fiind : Skillet , Three Days Grace , Red Jumpsuit Apparatus, Green day , Jonas Brothers , Nickelback , Kamelot .
Am uitat sa mentionez ca`mi plac foarte mult extraterestrii . Um...stiu ca e cam ciudat , dar cred eu in ei ^^' . Etto...sunt o fire destul de vesela si nebunatica , dar pot fi si foarte serioasa . Imi place sa`mi fac prieteni si sa ma distrez impreuna cu ei .
Cam atata despre mine , nu mai stiu ce sa zic si oricum lenea e mare.... daca aveti intrebari le astept , o sa va raspund la ele .