| If i was your vampire | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Azumi-Meisei Midori
Numarul mesajelor : 81 Data de inscriere : 22/05/2009 Varsta : 32 Localizare : < Pe drum l-aceeasi ora> G.Bacovia-Amurg ( daca nu ma insel)
| Subiect: If i was your vampire Dum Mai 24, 2009 1:08 am | |
| Tanara Azumi, pasea incet pe iarba intunecata, luna stralucea, atacandu-ma cu lumina ei, ochii imi erau calmi, eram hranita, aveam pe moment o recuperare de memorie, si m-am trezit smulgand un copac din radacini aruncadu-l undeva in departare, lacrimi rosii au inceput sa-mi pateze obrajii, aducandu-mi aminte cum imi macilarisem fara mila familia | |
|
| |
Clio Kimimure
Numarul mesajelor : 156 Data de inscriere : 22/05/2009 Varsta : 28 Localizare : Tu unde ai crede?In patul meu..admir tavanul
| Subiect: Re: If i was your vampire Dum Mai 24, 2009 1:18 am | |
| -Ooo..ce dragut..Asta e modul tau de a te prezenta?am zis putin in soapta aparand pe creanga unui copac,o dunga de umbra acoperindumi jumatate din chipul meu. | |
|
| |
Azumi-Meisei Midori
Numarul mesajelor : 81 Data de inscriere : 22/05/2009 Varsta : 32 Localizare : < Pe drum l-aceeasi ora> G.Bacovia-Amurg ( daca nu ma insel)
| Subiect: Re: If i was your vampire Dum Mai 24, 2009 1:19 am | |
| Fata ii arunca o privire sfidatoare, asezndu-se pe pamantul rece , la fel ca pielea ei de marmura | |
|
| |
Clio Kimimure
Numarul mesajelor : 156 Data de inscriere : 22/05/2009 Varsta : 28 Localizare : Tu unde ai crede?In patul meu..admir tavanul
| Subiect: Re: If i was your vampire Dum Mai 24, 2009 1:22 am | |
| -Inteleg..unii isi inghit limba cand sunt altii in preajma?Dai drumul,vorbeste..!am privito oarecum zambind... | |
|
| |
Azumi-Meisei Midori
| Subiect: Re: If i was your vampire Dum Mai 24, 2009 1:23 am | |
| fata isi musca buza de jos, incepand sa i se scurga firisoare de sange pe barbie, si cadeua incet pic-pic pe camsa sa de-un alb imaculat -mi-am ucis familia, ti se pare placut? intreba fata cu vocea ei ca deobicei melodioasa si rece | |
|
| |
Clio Kimimure
| Subiect: Re: If i was your vampire Dum Mai 24, 2009 1:26 am | |
| -Tu macar ai avut pe cine sa omori..si ti-ai cunoscut parintii..N-ai fost mintita jumatate din viata,fiind luata drept ca o prostuta care nu stia decat sa zambeasca.Patetic..toti se gandesc la ei..doar la ei.. | |
|
| |
Azumi-Meisei Midori
| Subiect: Re: If i was your vampire Dum Mai 24, 2009 1:28 am | |
| -am 300 de ani,a m avut o viata frumoasa, si ce acum sunt un ucigas, urla ea. | |
|
| |
Clio Kimimure
| Subiect: Re: If i was your vampire Dum Mai 24, 2009 1:31 am | |
| Mi-am inchis ochii incepand sa-mi fac zambetul de pe chip cat mai vizibil. -Vad ca nu ai umblat niciodata prin gunoaie timp de 10 zile..foarte frumos urlet..Exersezi? | |
|
| |
Azumi-Meisei Midori
| Subiect: Re: If i was your vampire Dum Mai 24, 2009 1:32 am | |
| fata stranse din dinti, gandindu-se ca ar fi placut sa se arunce acum intr-un lac cu apa rece | |
|
| |
Clio Kimimure
| Subiect: Re: If i was your vampire Dum Mai 24, 2009 1:34 am | |
| -Ai chef de o baie,a?Iti dau un sfat..Aruncate intr-o prapastie..macar asa nu o sa ingheti. | |
|
| |
Azumi-Meisei Midori
| Subiect: Re: If i was your vampire Dum Mai 24, 2009 1:35 am | |
| trupul fetei incepu sa vibreze din cauza nervilor -nu mai bine ai incerca, sa te cari, sau sa ma lasi in pace, preferabil? | |
|
| |
Clio Kimimure
| Subiect: Re: If i was your vampire Dum Mai 24, 2009 1:37 am | |
| -Preferabil pentru tine..nu ai incerca sa te calmezi?Ai devenit cam rosie la fatza..Nu de alta dar poate faci febra. | |
|
| |
Azumi-Meisei Midori
| Subiect: Re: If i was your vampire Dum Mai 24, 2009 1:39 am | |
| fata icnepu sa se enerveze, cine era acea fata sa comenteze la ea, nici nu o cunoastea. | |
|
| |
Clio Kimimure
| Subiect: Re: If i was your vampire Dum Mai 24, 2009 1:45 am | |
| Am privito oarecum satisfacuta danduma jos din copac printr-un salt rapid.M-am apropriat incet de fata cu pasi marunti privindo putin cam ingandurata. -Te-ai mai calmat?Stresul cam dauneaza grav sanatatii..Nu ai auzit? | |
|
| |
Azumi-Meisei Midori
| Subiect: Re: If i was your vampire Dum Mai 24, 2009 1:46 am | |
| | |
|
| |
Clio Kimimure
| Subiect: Re: If i was your vampire Dum Mai 24, 2009 1:53 am | |
| Am inceput sa rad,la sfarsit incepand sa zambesc amabil. -Uite ce e..nu am chef s ama cert cu tine sau asa..Dar nu trebue sa te razbuni pe copaci sau pe orice alte lucruri din natura. | |
|
| |
Azumi-Meisei Midori
| Subiect: Re: If i was your vampire Dum Mai 24, 2009 1:59 am | |
| fata se stramba pe la spte gandindu-se ca are de-a face cu un vampir-pacifist, strange O_O | |
|
| |
Clio Kimimure
| Subiect: Re: If i was your vampire Dum Mai 24, 2009 2:05 am | |
| -Hey!Daca mai gandesti odata ca sunt un vampir-pacifist...!Nu sunt..dar nu prea ma simt in largul meu..mai ales daca vad un vampir tipand aici si distrugand totul,auzinduse pana in Canada..Nu ca nu mi-ar fi placut sa raman acolo..-.-'' | |
|
| |
Adellaine de Rosseti
Numarul mesajelor : 70 Data de inscriere : 23/05/2009
| Subiect: Re: If i was your vampire Dum Mai 24, 2009 3:02 pm | |
| Am aparut langa cele doua. -Scuze, am auzit tipete si bubuituri. S-a intamplat ceva? | |
|
| |
Azumi-Meisei Midori
| Subiect: Re: If i was your vampire Dum Mai 24, 2009 3:36 pm | |
| -NImic zise fata. Tu stii ce gandesc, citesti limbajul corpului, ai? | |
|
| |
Adellaine de Rosseti
| Subiect: Re: If i was your vampire Dum Mai 24, 2009 3:44 pm | |
| -Uh... Am inteles. spun eu si zbor itr-un copac | |
|
| |
Azumi-Meisei Midori
| Subiect: Re: If i was your vampire Dum Mai 24, 2009 3:45 pm | |
| Fata se intoarse cu spatele si incepu sa cante soptit niste versuri "If I was your vampire,/Certain as the moon,/Instead of killing time,/We'll have each other/Until the sun.( lyrics Marilyn Manson- If I Was Your Vampire_\) | |
|
| |
Adellaine de Rosseti
| Subiect: Re: If i was your vampire Dum Mai 24, 2009 3:47 pm | |
| Am auzit melodia fetei. -Ce canti acolo? | |
|
| |
Azumi-Meisei Midori
| Subiect: Re: If i was your vampire Dum Mai 24, 2009 3:50 pm | |
| -O melodie, zse fata asezandu-se pe craca unui copac mai batran continunand : "So soft and so tragic As a slaughterhouse. You press the knife Against your heart. And say, "I love you, so much you must kill me now." ( off: mda sunt cam anapoda ), le-am pus invers ~,~, e din cauza orei:>) | |
|
| |
Adellaine de Rosseti
| Subiect: Re: If i was your vampire Dum Mai 24, 2009 3:52 pm | |
| -Vampiri... murmur eu, si scot o sticluta mica cu sange. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: If i was your vampire | |
| |
|